Woensdag

De halve finales bij de jeugd groep 6 t/m 8 van de lagere school zijn bekend.Na op maandag al spannende wedstrijden te hebben gezien, was dat vanavond ook zo.
Vrijdagavond om 19.00 uur wordt er op veld 1 gespeeld door de teams van Vosland/Belinda en Quantenantstraat/Bekkenkamp/Hidderskamp/Regenwicestraat. Op veld 2 wordt er gespeeld door Haaksbergerstraat/Weidegangers en Loohof/Goorseweg. Vrijdagavond wordt dus beslist wie er zaterdag in de finale staan.

Achter de commissietafel vond gisteravond een bijna slaande strijd plaats. Twee, niet verder bij naam te noemen, dames kregen ruzie om een roze pen….., een van de dames dreigde per direct op te stappen als ze de pen niet kreeg. Ze kreeg de pen en won dus deze strijd. Hoe deze ‘roze pennen strijd’ afloopt is niet te zeggen. We houden jullie op de hoogte. Als iemand wil reageren en zou zeggen: koop een doos roze pennen, dan kan ik u mededelen dat de dames zich daarin niet kunnen vinden. De overige commissieleden hadden dat voorstel n.l. ook al gedaan, maar helaas…..

Ideeén voor de oplossing van dit ‘probleem’ zijn welkom. Wordt vervolgd!

 

< Terug