Vrijdag en Zaterdag – de finale.

Vrijdag:
Bij  de jongste jeugd hebben    Vosland Belinda en Haaksbergerstraat/Weidegangers de de finale  op zaterdag gehaald. Bij de senioren B- en C klasse zijn deze avond de de teams voor de halve finale bekend geworden.

Zaterdag – finaledag.
Om 9.30 uur zijn we begonnen met wedstrijden in de A poule, sommige (jeugdige) spelers nog niet al te fris…….. Na spannende wedstrijden in de A poule, werden van  11.00 – 12.00 uur de kruisfinales in de A, B en C poule gespeeld. Om 12.00 uur startte de B finale tussen Ruimersdijk 1 en Westerflier 2 en de C finale tussen de Weidegangers en Plan Noord. De B finale werd een spannende 3 setter. met de setsatnden 25-16, 23-25 en 15-11 werd Westerflier 2 de winnaar. In de C finale won Plan Noord in 2 sets (25-23 en 25-16) van de Weidegangers. Om 13.00 uur werden de jeugdfinales gespeeld. Bij de jeugd groep 6 t/m 8 won Haaksbergerstraat/Weidegangers van Belinda Vosland. Bij de jeugd 12 t/m 15 jaar won Kerkegaarden/Elferink/Pl. Noord van Loohof.
Voor de A finale toch nog even terug naaar de “roze pen”: Zonder dat de dames het in de gaten hadden heb ik hem gewoon gepakt, ze missen hem niet eens, dus dat is opgelost! Tussendoor vermelden we ook nog twee wisselingen in de commissie. Tim neemt i.v.m. drukke werkzaamheden afscheid en we denken in Erik Meutstege een goede vervanger te hebben gevonden. Dan neemt na  12 jaar trouwe dienst,  Rita  Schottink ook afscheid.Lianne Heutinck neemt haar plaats in.
De A finale ging tussen Loohof en Akkers Borculoseweg. Echt spannend werd deze wedstrijd niet en met de setstanden 15-25 en 21-25 en ( opnieuw) werd Akkers/Borculoseweg de winnaar. Ze mogen de wisselbeker nu houden.
Tot volgend jaar!
Stratenvolleybalcommissie.

< Terug