Voorbereiding nieuw seizoen heren 1

Heren 1 is een paar weken geleden alweer gestart met de voorbereiding op het komende seizoen. Trainer Edwin Bleumink moest deze zomer afscheid nemen van midaanvaller Robert Franke, maar verwelkomt spelverdeler Rick Bloemberg in zijn selectie. Naast de gebruikelijke trainingen staan er een aantal oefenwedstrijden gepland alvorens de competitie begint.

Op maandag 27 augustus speelt heren1 inSchalkhaar tegen het plaatselijke SVS een oefenwedstrijd. SVS is ook een promovendus in de poule van heren 1.

Op zaterdag 8 september heeft heren 1 een eigen oefentoernooi georganiseerd. Tegenstanders zijn: Favorita H1 (2e divisie), Set-Up’65 H1 en Twente’05 H2 (beide regiodivisie). Het toernooi vindt gelijktijdig plaats met het oefentoernooi van dames 1 en wordt, i.v.m. de renovatie van onze eigen sportzaal, gehouden in sporthal de Mossendam te Goor. Beide vierkampen starten om 13:00 uur en eindigen om ca. 17:30 uur.

Zaterdag 15 september reist heren 1 af naar het Groningse Zuidhorn. De plaatselijke vereniging ‘De Meeuwen’ heeft de organisatie op zich genomen van de 1e bekerronde met de ploegen: De Meeuwen H1, Emmen’95 H1 en Time Out’75 H1 (allen 2e divisie).

Een week later, zaterdag 22 september a.s., staat in de gerenoveerde sportzaal de eerste competitiewedstrijd gepland. Tegenstander is US H3 uit Amsterdam en het eerste fluitsignaal zal rond 16:00 uur klinken.

< Terug