Tweede zege heren 1

Na de 3-1 winst tegen Auto van Oort/Rebelle wilde heren 1 hetzelfde kunstje (lees: winnen) herhalen tegen de voorlaatste ploeg in de 2e divisie B: SSS H3.

In de eerste set ontbrak het heren 1 aan scorend vermogen. Te vaak lukte het niet om de bal aan de andere kant van het net op de grond te krijgen, mede ook door een prima verdediging van SSS. Het lukte SSS vaker om te scoren, waardoor zij eenvoudig met 25-18 wonnen. Voor de 2e set werd heren 1 even wakker geschud en er was merkbaar meer drive in de ploeg. Daarnaast was er, net als de laatste weken, genoeg servicedruk waardoor Time Out ’75  de set kon domineren. SSS kwam niet in de buurt en de tussenstand werd naar 1-1 gelijk getrokken door een 20-25 setwinst. Je zou denken dat het lek boven was, maar het tegendeel was het geval. In de 3e set waren er teveel individuele fouten, waardoor SSS met weinig inspanning kon winnen (25-11). Set 4 betekende er op of er onder… Uiteindelijk wist heren 1 de mentale strijd te winnen van SSS. Waar SSS tot ongeveer 22 punten een voorsprong van 2 á 3 punten wist te behouden, kwam heren 1 door een eindsprint langszij en wist uiteindelijk te winnen met 29-31. De 5e set stond geheel in het teken van de service van spelverdeler Niels Somsen. Zijn servicebeurt eindigde namelijk bij 1-10. De race was toen al gelopen en geroutineerd speelde heren 1 de wedstrijd uit: 7-15.

Hopelijk heeft heren 1 met deze 2-3 deze de weg naar boven ingeslagen. Time Out ’75  kan hier komende zaterdag 2 februari een vervolg aan geven, in een thuiswedstrijd tegen de 3e ploeg van sv Dynamo Apeldoorn.
Aanvang wedstrijd zoals gebruikelijk om 16:00 uur.

< Terug