Top driekamp Dames B-League succes.

Top driekamp.(Update 9 jan.)

Zaterdag 7 januari waren de dames van Set Up’65 , King Software en TV Gladbeck in Diepenheim voor het spelen van een driekamp. De volgende  wedstrijden werden gespeeld.

 

13.00     Set-Up’65 – King Software   Scheidsrechter:    Jan Tempelman.
15.00    TV Gladbeck – Set-Up’65     Scheidsrechters:  Peter Hassink en Jan Tempelman.
17.00    King Software – TV Gladbeck    Scheidsrechter:    Jan Tempelman.
Het is King Software uit Capelle a/d Ijssel, die de driekamp georganiseerd heeft. Het team was op trainingskamp in de Haverkamp in Markelo. Aangezien de sporthal in Markelo bezet was, werd uitgeweken naar Diepenheim. De manager van King Software, Jan  Kooijman, was blij met de  welwillende medewerking van stichting SSS (Johan Hassink) die de zaal beschikbaar stelde en met de medewerking van Time Out ‘75 m.b.t.  het opbouwen van de velden, open stellen van de bar  en het leveren van de scheidsrechters.
Al met al was het een mooi evenement, dat redelijk goed bezocht werd. Jan Tempelman en Peter Hassink deden een stuk ‘fluitervaring op nivea’ op en het publiek kon genieten van volleybal van hoogstaand niveau.

Maandag 9 januari 2012: Nagekomen bericht van Jan Kooijman:
Dag Johan, onderstaand artikel is terug te vinden op o.a. http://www.vizieropvolleybal.nl. Nogmaals hartelijk dank voor de prettige ontvangst en de perfecte organisatie, veel succes met de club, de vernieuwbouw van de hal en hopelijk nog eens tot ziens.

Persbericht
Time-Out’75 gastvrij voor topteams

Diepenheim is een kleine gemeenschap en onderdeel van de gemeente Hof van Twente. En niet zo maar een onderdeel. Met trots wordt gewezen op de stadsrechten die voor eeuwig aan het pittoreske plaatsje zijn vergeven. Amper tweeduizend inwoners wonen tussen het groen en uitgestrekte landerijen. Die inwoners zijn niet alleen trots op de stadsrechten, zeker zo trots zijn ze op hun volleybalclub Time-Out’75. Meer dan tweehonderd leden telt de club, een op tien inwoners dus! En die leden runnen die club met ouderwetse betrokkenheid en warme gastvrijheid. Komt daar plots uit het verre Zuid-Holland een verzoek om ruimte voor een internationale 3-kamp. Zonder voorbehoud of aarzeling komt de toezegging af en wordt de plaatselijke sporthal tot in de puntjes met een mooi centre-court klaargemaakt. De dames van King Software konden zo hun weekend teambuilding voorzien van krachtmetingen met Set-Up’65 en TV Gladbeck uit de 2e Bundesliga. Zelfs voor de arbitrage werd gezorgd en de regionaal niet onbekende Jan Tempelman was drie wedstrijden achtereen de strenge en tegelijk vriendelijke leidsman. Daarbij ondersteund door Peter Hassink, speler van het eerste herenteam Time-Out dat in de top regiodivisie acteert. Het opgekomen publiek zag dat Set-Up’65 en King Software in een onderhoudend duel ieder twee sets van elkaar wonnen. Beide teams uit de B-league rekenden daarna achtereenvolgens gedecideerd af met TV Gladbeck. Voor de teams een geslaagde oefendriekamp en voor Time-Out’75 de opmaat naar een volgend hoogtepunt. Het jaarlijkse stratentoernooi dat voor de vierendertigste keer wordt gehouden en uitgesmeerd over een week, volleybal als sociaal bindmiddel aan de Diepenheimer gemeenschap biedt. Een kleine “stad” met een “grote” club met liefst zes CMV-teams waarmee een mooie toekomst lijkt gewaarborgd. Al met al voor de gastteams een leerzame time-out bij de gelijknamige club uit Diepenheim. (JK)

 

< Terug