Time Out ’75 40 jaar jong

IMG_0764-b-1 IMG_0963-b-1Het 40 jarig bestaan is zaterdag 21 februari j.l. gevierd met ’s middags een clinic voor de jeugd en ’s avonds een feest voor de senior leden en sponsors.

De clinic voor de CMV jeugd.
Om half twee begon de clinic voor de CMV (Cool Moves Volley 6-12 jaar) De kinderen werden bij binnenkomst in de spotlights gezet en voorgesteld aan het publiek. De trainers Edwin en Bennie hadden een leuke training bedacht.
Ze werden hierbij geassisteerd door de voltallige Dames 1 en Heren 1 selectie.
De warming up op muziek werd gevolgd door het oefenen van verschillende volleybaltechnieken. Als afsluiting werden wedstrijdjes gespeeld.
Na afloop was er in de kantine drinken met patat en een frikandel.

Clinic voor de B jeugd.
Om half vier ging de tweede groep, bestaande uit B jeugd (13-16 jaar), van start. Ook hier werden de spelers en speelsters bij binnenkomst in de spotlights gezet.
De warming up werd wederom op muziek gedaan. Het technische gedeelte bestond hoofdzakelijk uit het aanleren van de smash.
Als afsluiting ook hier op twee velden een wedstrijd. Het jongens B team speelde tegen Heren 1. Heren 1 begon met vier spelers en dat werden er steeds minder. Op het laatst moest 1 speler van Heren 1 het opnemen tegen 8 van Jongens B. Jongens B had bijna gewonnen.
Ook voor deze groep was er patat met frikandel.

In beide groepen waren de deelnemers erg enthousiast en hadden veel plezier.
We mogen spreken van een zeer geslaagde clinic. Met dank aan de trainers, D1, H1 en de bezoekers.

De feestavond.
De circa 100 deelnemers aan de feestavond werden ontvangen met koffie en een tompouce. Na de koffie nam Johan Hassink namens de leden het woord en richtte zich tot de voorzitter Ben Ordelmans. Johan vond dat de vereniging op haar veertigste verjaardag wel een cadeau verdiend had en bood namens alle leden een cadeau in de vorm van een tiental barkrukken aan. Voorzitter Ben was blij met het cadeau en bedankte hem hartelijk.
De feestcommissie had voor het eerste deel van de avond een buitenactiviteit op het programma gezet. De deelnemers aan de buitenactiviteit werden over 10 groepen verdeeld. Elke groep kreeg als opdracht zoveel mogelijk ‘groepsselfies’ te maken op markante punten in Diepenheim. Een tweede opdracht was de meegekregen Time Out ’75 sjaal zo goed mogelijk in te ruilen voor een ander voorwerp. De selfies en de verkregen voorwerpen werden beoordeeld door de organisatie en de winnaars kregen een leuk cadeau

Na het buitengebeuren, werd het programma binnen voortgezet. De voorzitter hield een toespraak en zette ‘supervrijwilligster’ Gea Hassink in het zonnetje. Gea zal op de eerstkomende ledenvergadering worden benoemd tot erelid.

Na het officiële gedeelte barstte het feest pas echt los. De DJ wist de dames aan het dansen te krijgen, de heren bekeken de selfies en de film van de clinic op een groot scherm.
De drankjes en hapjes werden volop genuttigd.

Gezelligheid kent geen tijd is een gezegde, echter om half twee stopte de muziek en moest er ook gestopt worden met het feestvieren.
Al met al een mooie viering van het 40 jarig bestaan van Time Out ’75. De feestcommissie wordt bedankt voor de prima organisatie.

Kijk voor meer foto’s in het fotoalbum op deze site.

 

< Terug