Stratenvolleybaltoernooi 2017 goed verlopen.

Stratenvolleybaltoernooi 2017.
De toeschouwers en supporters  op de volgepakte tribune in Sportzaal Stedeke waren zaterdag j.l. getuige van een vijftal spannende finalewedstrijden in het 39 ste Stratenvolleybaltoernooi van Time Out ’75.

Om 12.00 uur werden de finalewedstrijden in B- en C poule gespeeld. Kampioen in de C poule werd Het Elferink 2. In de B- poule was  Haaksbergerstraat 3 het  sterkste team.

Om 13.00 uur was de jeugd aan de beurt. De winnaar bij  de Jeugd groep 6 t/m 8 werd  het team Belinda/Het Elferink/Goorseweg.  Bij de jeugd 12 t/m 15 jaar werd Belinda/Weidegangers/Bekkenkamp/Hidderskamp/Regenwicestraat  kampioen.

Om 14.00 uur stonden  De Akkers/Borculoseweg 3  en Plan Noord 3  tegenover elkaar in de A finale. Deze finale  kreeg als verrassende winnaar Plan Noord 3. Het werd dus Plan Noord 3 die de grootste beker in ontvangst mocht nemen.

Na de finalewedstrijden werden de prijzen uitgereikt door Gerrie Bos-Krebbers, dochter van  wethouder  Frits Krebbers die  er in de jaren zeventig  voor heeft gezorgd dat er een sportzaal in Diepenheim kwam.

Het  waren  zes  fantastische volleybaldagen.  Er werd fanatiek en met plezier gespeeld en het was erg gezellig zowel in de zaal als in de kantine.

Met dank aan de organiserende  Stratenvolleybalcommissie en de vele vrijwilligers  kijken we alvast uit naar het  40 ste Stratenvolleybal 2018.   

< Terug