Stratentoernooi 2016 goed begonnen.

IMG_3552-bMaandag 11 januari 2016 om 18.30 uur werd door de toernooicommissie het startsein voor het 38 ste volleybaltoernooi voor straten en buurten in Diepenheim gegeven. Als vanouds mocht de jeugd van groep 6 t/m 8 beginnen en dat deden ze. Er werd met veel enthousiasme gestreden om de punten. Vanaf het begin veel spanning en sensatie. Vanaf 19.45 uur waren het de senioren uit diverse straten die de strijd met elkaar aanbonden.

Het toernooi wordt gespeeld op maandag t/m vrijdag  ’s avonds  en op zaterdag de gehele dag. In totaal bestaat de deelname dit jaar uit 49 seniorenteams, 8 teams groep voorgezet onderwijs t/m 15 jaar en 8 teams groep 6 t/m 8 basisschool.
Zie voor programma, uitslagen en standen : www.stratenvolleybal.nl en  www.timeout75.nlFoto’s vindt u op  www.timeout75.nl en op  facebook.

De organisatie hoopt dat ook dit Stratentoernooi een succes wordt en dat het  een stukje promotie van de volleybalsport is. Want ook in Diepenheim delen we de slogan van de Nevobo: Join Volleybal.

join-logo-3d-2200px-volleybaltryplayenjoy-dark

< Terug