Stratentoernooi 2014 draait weer op volle toeren.

IMG_7413Maandag 13 januari om   18.30 uur ging het Stratentoernooi 2014 weer van start met de eerste jeugdwedstrijden.Om 19.30 uur kwamen de eerste senioren aan bod. De eerste twee dagen was het als vanouds, in de zaal  werd flink gestreden om de punten en op de  tribune zaten veel enthousiaste supporters. In  de kantine was  het gezellig. Inmiddels zijn bij de senioren  de eerste teams voor de A.B of C klasse bekend. Helaas zijn er ook al  teams die als laatste in de poule eindigden en alweer  uitgespeeld zijn.

Dit jaar zullen op onze site  wederom enkele berichten en veel foto’s geplaatst worden.

Nieuw is echter, dat dit jaar de berichtgeving over het toernooi ook door de Stratencommissie zelf wordt verzorgd en wel via Facebook en via een eigen site met programma, uitslagen en standen.

We denken dat deze berichtgeving door de commissie in een behoefte voorziet. Door gebruik van internet kun je nu  overal ter  wereld het verloop van het Stratentoernooi  online volgen.

Bent u ook geïnteresseerd in berichtjes en foto’s van de diverse teams, kijk dan ook eens op:

Nieuwe Site: http://stratenvolleybal.timeout75.nl/
Met o.a. uitslagen en standen. Beheer: Stratencommissie

Facebook , klik hier(  https://www.facebook.com/stratenvolleybal.diepenheim?fref=ts  )Berichten en foto’s. Beheer: Stratencommissie

Time Out ’75  Site: (www.timeout75.nl) met berichtjes,  foto’’s en facebookpagina.
Beheer: Time Out ’75.

We wensen alle speelsters/spelers en  alle ‘volgers’ op de tribune of facebook een plezierige voortzetting van ons Stratentoernooi 2014.

 

 

 

< Terug