Seizoen 2020-2021 en de coronamaatregelen.

De trainingen zijn inmiddels alweer enkele weken aan de gang. Ze verlopen, met inachtneming van de genomen corona maatregelen, goed.

Over enkele weken zullen er ook weer wedstrijden gespeeld gaan worden. Ook de wedstrijden zullen coronaproof dienen te  verlopen. Er zijn daarvoor  aanwijzingen zijn opgesteld voor gebruik kleedkamers, voor de toeschouwers op de tribune en voor gebruik van de kantine. De leden van Time Out ’75 zijn hierover reeds  per mail geïnformeerd. Bezoekende teams dienen in Sportzaal  Stedeke  ook deze coronaregels op te volgen. Dit betekent o.a. bij binnenkomst  handen desinfecteren en de bezoekerslijst invullen. Verder dient in kantine, kleedkamers en op de tribune 1,5 afstand gehouden te worden. In de kleedkamers mogen max. 9 personen tegelijk aanwezig zijn, dus max. 1 team. Het beperkte aantal personen dat in de kantine of op de tribune mag plaats nemen heeft helaas tot gevolg dat daar  nauwelijks tot geen plaats zal zijn voor toeschouwers van bezoekende teams. In de zaal zullen de wedstrijden zonder veel beperkingen normaal gespeeld kunnen worden.

Inmiddels is het gehele  corona protocol op deze site geplaatst. Bekijk voor de actuele stand van zaken m.b.t. corona maatregelen het protocol.

We vragen  begrip voor de aangegeven maatregelen en hopen er desondanks een sportief  en fijn seizoen van  te kunnen maken.

Bestuur Time Out ’75.

< Terug