Het 23ste Schoolvolleybaltoernooi, georganiseerd door Time Out ‘ 75.

Kampioenen 2015

Een jaar is zo voorbij. Goede Vrijdag kwam in zicht, dus het organiseren van ons Schoolvolleybaltoernooi voor de jeugd van de groepen 3 tot en met 8.Het blijkt weer een schot in de roos te zijn, want ook dit jaar deden er 73 leerlingen mee.Voor ons als organisatie is dit geweldig. De organisatie is op Goede Vrijdag ook in handen van de volleybaljeugd zelf. De jeugd doet het wedstrijdsecretariaat, zij fluiten, tellen en coachen eventueel de teams.

De jeugdcommissie bestaande uit Herman, Petra, Dinanda, Anneke en Leonie zorgen er elk jaar weer voor, dat in de kantine alles goed verloopt. De leerlingen krijgen allemaal een bonnenboekje; in de kantine krijgen zij hiervoor te eten, te drinken en iets te snoepen. Dit is wederom een succes. Bedankt.
Voorafgaand is op de woensdagmiddag een oefenmiddag. De teams zijn ingedeeld voor groep 3 en 4, groep 5 en 6, groep 7 en 8. Op deze oefenmiddag horen de leerlingen met wie zij in een team spelen. De teams mogen zelf een leuke naam bedenken, waar ze onder spelen op het Schoolvolleybaltoernooi.
Het Schoolvolleybaltoernooi was dit jaar op vrijdag 3 april. Groep 3 en 4 speelden niveau 1 van het CMV; groep 5 en 6 niveau 4 en groep 7 en 8 niveau 6. Het CMV (Cool Moves Volleybal) is het begin van het volleyballen en is ingedeeld in 6 niveaus. Elk niveau heeft eigen spelregels; alle niveaus sluiten goed op elkaar aan.
Bij groep 3 en 4 deden 5 teams mee met de namen: Keukenrol Paashazen, Nederland,
Team Snoep, De Paasgangsters en Gelisteko. Er werd een dubbele competitie gespeeld en Gelisteko met Geert de Greef, Liv Oldemenger, Sterre Luttikhedde en Koen van Egteren werden winnaar van groep 3 en 4. De naam van dit team was erg origineel. De jongens en meisjes die meededen waren erg enthousiast. Ik hoop dat er volgende jaar daardoor meer leerlingen uit de groepen 3 en 4 meedoen.
Bij groep 5 en 6 deden 4 teams mee. Ook hier hadden de leerlingen leuke en spraakmakende namen bedacht: Oude Bolhaar, Miepsels, VC Keukenrollen en de Pipa Poepa’s. Team VC Keukenrollen ging dit jaar als winnaar naar huis. De naam was leuk bedacht door: Lonne Bannink, Fleur Busch, Jordy Rupert, Siebe Roorda en Nine Volkerink.

In totaal deden er 6 teams uit groep 7 en 8 mee. De leerlingen hadden de volgende namen bedacht: Paashaas Power, WinkieWinkie, Wonderteam, Disco Paashazen, De Beertjes en de Deepse Volleyballers. De spelers waren allemaal fanatiek. Er waren een aantal wedstrijden met gelijke uitslag of net één punt verschil. Het Wonderteam kwam deze middag als winnaar uit de bus. Dit team bestond uit Elke Bannink, Stephan Temmink, Harmke de Greef, Rick Meijer en Britt Oplaat.

Alle winnaars kregen deze dag een keycord in rood-wit met het logo van Time Out ’75 erop.
Deze dag is weer een succes geweest zonder blessures en ik wil iedereen die hieraan mee heeft geholpen bedanken voor hun inzet. De groep Jeugd, die hebben geholpen waren Ilona, Mandy, Marieke, Luuk, Roy, Madee, Cris, Jitske, Joris, Nine, Femke, Elke en Mathijs. Ook de moeders die bij groep 3 t/m 6 hebben gecoacht. Bedankt!

Zijn er leerlingen enthousiast over het volleyballen, Time Out ’75 organiseert op de woensdagmiddagen 8, 15 en 22 april een gratis les om te zien of ze het volleybal leuk vinden. Tijdstip voor groep 3, 4 en 5 is van 16.30 tot 17.30 uur; voor groep 6, 7 en 8 van 17.30 tot 18.30 uur. De leerlingen kunnen zich ook melden bij Petra Ziel, telefoon
06 – 46 10 64 53 of bij Herman Regterschot, telefoon 0547 – 35 21 69.
Via de mail kan ook dehorre67@gmail.com
De site van Time Out ‘ 75 is: www.timeout’75.nl.

Het Schoolvolleybaltoernooi is in 2016 op Goede Vrijdag 25 maart. De oefenmiddag is dan op woensdag 23 maart. Noteer beide data alvast in jullie agenda. De uitnodiging komt weer via de school.

Tot volgend jaar.
Gea Hassink

 

 

 

< Terug