Longa H2 maatje te groot voor Heren 1

De eerste wedstrijd van de 2e competitiehelft trad heren 1 direct aan tegen koploper Longa H2. De uitwedstrijd werd verrassend met 3-1 gewonnen. Om wederom te stunten moest het hele team een topdag hebben.

Een stunt zat er de gehele wedstrijd niet in. Longa domineerde het spel en heren 1 kreeg er nauwelijks vat op. De eerste 3 sets kon Longa aan het begin van de set al een gaatje slaan, waardoor heren 1 veel moeite moest doen om weer langszij te komen. Maar daarna doordrukken lukte niet, wellicht ook omdat Longa eenvoudig een tandje kan bijschakelen en de sets kon binnenhalen: 19-25, 20-25 en 18-25. De 4e set ging heren 1 er vol voor om nog een puntje in Diepenheim te kunnen houden. Tot aan de 20 punten had heren 1 een voorsprong, maar kon deze helaas niet vasthouden. De set eindigde in 22-25 en de eindconclusie was dat Longa een maatje te groot voor heren 1 is. Maar dat geldt eigenlijk voor de gehele regiodivisie…

Na de twee verliespartijen in 2012 komt de middenmoot weer dichterbij. Het verschil in punten is gekrompen tot 4 punten op nummer 5: Devoko. Komend weekend is heren 1 vrij, de volgende wedstrijd is op zaterdag 4 februari thuis tegen Orion H2 uit Doetinchem.

< Terug