Jubilarissen gehuldigd tijdens de jaarvergadering.

Diepenheim, 9-10-2019.

Volleybalvereniging Time Out ’75 hield dinsdag 8 oktober j.l. haar Algemene ledenvergadering in de kantine van Sportzaal Stedeke te Diepenheim.

De opkomst van de leden was redelijk. De verslagen van de penningmeester, secretaris en diverse commissies werden alle goedgekeurd.

Naast het bestuur, wedstrijdsecretariaat, ledenadministratie en scheidsrechterscoördinator heeft de vereniging vijf commissies. Een probleem is nog wel de bezetting van de commissies, er zijn bij alle commissies nog  vacatures.

Er was één mutatie in het bestuur, Patrick Bannink nam afscheid. Zijn  functie van algemeen bestuurslid wordt nu ingenomen door Jan Manuel.

 

Bij het agendapunt ‘Huldigingen’ werd Petra Ziel door de voorzitter bedankt voor het 30 jaar lang training geven aan de CMV mini’s.

Zeven leden, die de trainerscursus VerenigingsTrainer 2 met een diploma hebben afgesloten, werden eveneens hartelijk bedankt.

Tenslotte werden twee leden gehuldigd, omdat ze 25 jaar lid zijn van de vereniging.

De dames  Gerda van Rijn en Jolien Elkink  ontvingen naast de felicitaties en bloemen het gebruikelijke  ‘Time Out mannetje’, een beeldje vervaardigd door edelsmid Diede Perrier.

 

Al met al was het een goede jaarvergadering, die met een drankje aan de bar werd afgesloten.

< Terug