Jordy serveert als eerste in het Stratentoernooi 2015

Afbeelding1Het is maandag 12 januari 2015. Klokslag half zeven. Bea Karnebeek opent namens de toernooicommissie het 37 ste Stratentoernooi. Ze verwelkomt de aanwezige speelsters, spelers, scheidsrechters en publiek. Het gaat beginnen. Jordy Rupert is de eerste die een bal opslaat. Hij is eigenlijk geen volleyballer, hij zit op de voetbal en is daar keeper.Een speler uit zijn  team 1B Belinda  is ziek en nu speelt hij als enige jongen met 3 meisjes.Dat is echter geen probleem, hij vindt het een leuk team en speelt mee voor de lol.Het Belinda team verliest de eerste wedstrijd en wint de tweede. Ze staan nu op de derde plaats in de poule en gaan woensdag de andere wedstrijden spelen. Benieuwd hoe het verder gaat met Jordy en zijn team? Kom kijken in de Sportzaal en kijk op   http://www.stratenvolleybal.nl/ voor programma, uitslagen en stand.
Na de jeugdwedstrijden begonnen om half acht de senioren aan hun wedstrijden. Er was veel strijd op de velden, het was druk op de tribune en bijzonder gezellig in de kantine.

Een goed begin van het stratentoernooi. En een goed begin is het halve werk en we rekenen er daarom op, dat dit stratentoernooi de hele week nog een ‘volleybalfeest’ blijft.

 

< Terug