Het was een goede jaarvergadering

Het was een goed bezochte vergadering, maar liefst 34 leden hadden de moeite genomen aanwezig te zijn.  Na de opening door Jan Manuel (Voorzitter Louis ten Buuren was wegens privé omstandigheden verhinderd) werden de 20 agendapunten in snel tempo afgewerkt. 

De verslagen van de secretaris, penningmeester, wedstrijdsecretaris, VSC en ledenadministratie werden goedgekeurd. Ook de verslagen van de Technische Commissie, Jeugdcommissie, Kantinecommissie, Activiteitencommissie en Stratenvolleybalcommissie werden akkoord bevonden.

Onze vereniging  bestaat 50 jaar in 2025. Om dit te vieren werd reeds een jubileumcommissie samengesteld, bestaande uit: Jolien Heinemans, Hanneke Vedders, Bennie Hofhuis, Thijs Elderink en Johan Hassink.

Dit  jaar waren er 5 jubilarissen. Jan Reurink was 40 jaar lid, hij ontving van Jan Manuel de felicitatie en een bos bloemen. De dames Lianne Heutinck, Lieke Manuel, Jolien Heinemans en Wendie Semmekrot waren 25 jaar lid. Ze ontvingen naast de felicitaties en bloemen het ‘Time Out beeldje’ (vervaardigd door Diede Perrier). Wendie Semmekrot kon  wegens haar huwelijksreis niet aanwezig zijn.

Al na een klein uurtje vergaderen werd de vergadering afgesloten met een bedankje aan de aanwezigen en een drankje aan de bar.

 

Het was een goede vergadering.

< Terug