Heren 1 wint laatste wedstrijd

De laatste competitiewedstrijd moest heren1 in Denekamp aantreden tegen Devoko. Voor Robert Franke was dit voorlopig ook de laatste wedstrijd in het shirt van Time Out’75. Time Out en Devoko zijn ploegen die elkaar wel liggen en aan elkaar gewaagd zijn. Over het algemeen zijn het spannende wedstrijden waarbij de winnaar vooraf zeker niet vast staat. Heren 1 was de laatste weken bezig met een redelijke serie, de voorgaande 3 wedstrijden werden gewonnen waarbij alleen Apollo 8 H2 het de ploeg van Edwin Bleumink lastig maakte.

Heren 1 ging er de eerste set vanaf het 1e punt vol in. Devoko had moeite om de Diepenheimse serve onder controle te krijgen. Daarnaast verzilverde heren 1 vaak direct de 1e kans in de rally. Dit resulteerde in een eenvoudige setwinst: 11-25. De 2e set ging heren 1 geconcentreerd verder, ook in deze set stond er snel een flinke voorsprong op het scorebord. Devoko ging gaande weg de set wel beter spelen en zette de passers van heren 1 onder druk door veelal diep te serveren. Devoko wist de achterstand aanzienlijk te verkleinen waardoor trainer Edwin Bleumink richting de 20 punten nog 2 wissels moest doorvoeren om het 2e wedstrijdpunt veilig te stellen: 20-25. De 3e set had hetzelfde spelbeeld als setnummer 2. Ook hier pakte heren 1 snel een aanzienlijke voorsprong die gedurende de set werd ingelopen door Devoko. Maar ook dit keer lukte het Devoko niet om te winnen: 21-25. Time Out wilde het seizoen graag afsluiten met een 0-4 overwinning. Daar werd ook vol voor gegaan, maar al snel leek het erop dat het kruit verschoten was. Devoko wist een paar punten voorsprong te pakken en deze langzaam uit te bouwen tot dat ze met 25-18 wonnen.

Met deze 1-3 overwinning komt het puntentotaal op 68 uit. Dit is na 22 gespeelde wedstrijden goed voor de 4e plaats in de eindrangschikking van de regiodivisie. Longa was dit seizoen wederom een maatje te groot en ook Krekkers en Twente behaalden meer punten. Dit lukte hen met name in de wedstrijden tegen de mindere ploegen, want het lukte Time Out om van de top 3 eenmaal te winnen. De meeste punten werden in eigen sportzaal behaald: 39 punten om 29 punten in uitwedstrijden.

Namens het team wil ik de supporters en vrijwilligers (fotograaf, tellers, etc.) bedanken voor het afgelopen seizoen. En we zien jullie graag na de zomerstop weer in de gerenoveerde sportzaal.