Heren 1 in ‘winning mood’

Afgelopen weekend speelde heren 1 een thuiswedstrijd tegen nummer 4 in de 2e divisie B: sv Dynamo H3. De uitwedstrijd werd kansloos met 4-0 verloren. Toch dacht heren 1, ook gezien de resultaten van voorgaande weken, kans te maken tegen de ploeg uit Apeldoorn.

Time Out startte met veel servicedruk aan de wedstrijd, waardoor direct een gaatje werd geslagen. Deze voorsprong wist heren 1 vast te houden door degelijk te spelen en met een goede blokkering. De eerste set werd gewonnen met 25-21. Set 2 ging Time Out vol door en domineerde de gehele set, Dynamo kwam er niet aan te pas: 25-17. Dan de belangrijke 3e set, want bij setverlies komt Dynamo weer terug in de wedstrijd. En heren 1 weet van zichzelf dat ze wisselvallig kunnen zijn. Dat was deze keer niet het geval, want heren 1 ging de 3e set stug door. Terwijl bij Dynamo de frustratie steeds meer ging meespelen. Toch lukte het heren 1 tot de 20 punten geen ruime voorsprong op te bouwen. Die voorsprong kwam pas aan het einde van de set met een goede serviceserie, waardoor de set ook direct was afgelopen en de wedstrijd gespeeld: 25-20. Ook de laatste set wilde heren 1 nog graag winnen, maar begon de ploeg fysiek en mentaal wat vermoeid te raken. Dynamo maakte daar dankbaar gebruik van en wist zo nog een puntje mee naar Apeldoorn terug te nemen: 21-25.

Na 11 verliespartijen wint heren 1 dus al 3 keer achterelkaar. Hopelijk kan Time Out daar dit weekend een vervolg aangeven, want de thuiswedstrijd (inhaal) tegen Scylla staat op het programma. En wel op een ongebruikelijke dag/tijdstip: a.s. vrijdag 8 februari om 20:00 uur.

< Terug