Hehe, eindelijk 1e competitiewinst heren 1

Het “slachtoffer” was Auto van Oort/Rebelle uit Dieren! De laatste wedstrijden vond ik het niet zo nuttig (en leuk) om wedstrijdverslagen te typen, want met een verwijzing naar voorgaande verslagen zou ik met de juiste tegenstander en setstanden al klaar zijn. Op 2 van de 11 wedstrijden na was het vaak “net niet” bij heren 1. En dat gaat vanzelf frustreren… Wel hebben we het gevoel dat we als team en individueel vooruit gaan, dus moesten we geduldig blijven en iedere wedstrijd 200% inzet tonen.

Tegen de ploeg uit Dieren lukte het uiteindelijk. Niet eens met hoogstaand volleybal, het was degelijk maar heren 1 kwam eigenlijk niet in de problemen. Zonde was het verlies van de 2e set. In het “middelste gedeelte” van deze set zakte Time Out even weg, Rebelle maakte daar dankbaar gebruik van. Een wissel aan Diepenheimse zijde zorgde niet voor het gewenste effect, waardoor de set verloren ging met 22-25. De 1e set werd overigens ruim gewonnen met 25-15. De 3e set pakte heren 1 het weer goed op en bracht zichzelf niet in de problemen: 25-20. Dan de cruciale 4e set, om een 5-setter te voorkomen. Time Out kwam snel op een ruime voorsprong. Rebelle kwam gedurende de set nog wel een paar punten terug, maar Time Out hield een veilige voorsprong en won uiteindelijk de set met 25-21.

En zo is de eerste zege in de 2e divisie een feit! Komende week mag heren 1 in Barneveld tegen SSS H3 laten zien dat de stijgende lijn is ingezet. Een week later (zaterdag 2 februari) speelt Time Out weer thuis tegen de 3e ploeg van Dynamo Apeldoorn. De afgelaste thuiswedstrijd tegen Scylla wordt vrijdagavond 8 februari ingehaald, aanvang wedstrijd om 20:00 uur.

< Terug