Dames 1 wint met 3-1 van VC Aastad D2

Hoi allemaal,

Nou, aan ons woord hebben we ons kunnen houden. Afgelopen weekend 3-1 winst! 4 punten in de pocket, whoehoe!! De 3e set hadden we even dipje maar de 4e set hebben we weer goed op kunnen pakken. Hierdoor hebben we gelukkig een 5-setter kunnen voorkomen. Vanzelf ging het allemaal zeker niet maar met 10 man fit en sterk, jahaa, Lieke is er weer (fijn fijn!!) en Jantien die natuurlijk ook zorgt voor de nodige aanmoediging en motivatie, hadden we dus een goede bezetting. Stukje bij beetje gaat het punten aantal omhoog. Wij zijn gelukkig!!

Komend weekend moeten we tegen de Polstars. Zij hebben de vorige keer 3-1 van ons gewonnen maar staan nog maar 1 plaatsje boven ons. Die 3-1 verlies van de vorige keer moeten we dus maar eens omdraaien zodat we ook deze, net als afgelopen wedstrijd, af kunnen sluiten met winst, en 4 punten rijker :). Of, zijn we nu te fanatiek? Trouwens, 5 punten zou mooier zijn ;)!!

Nouja, hoe het ook moge gaan, wij gaan er in ieder geval weer volle bak voor. Ook deze wedstrijd is publiek dus meer dan welkom. Een steuntje in de rug en wat aanmoediging vanaf de tribune is natuurlijk altijd leuk, daarnaast heeft de tegenstander ook wat afleiding nodig ;).

Allen, tot zaterdag!

Groeten, D1

< Terug