Nieuwe trainingspakken, inspeelshirts en sporttassen voor Dames 1

IMG_2778-b Zaterdag 31 oktober jl. ontving Dames 1 van volleybalvereniging Time Out ’75 nieuwe trainingspakken, sporttassen en inspeelshirts.

De sponsors Elise en Jeroen Oldemenger van Artemez – Design, Interieur, Bouw, Sas Haan van De Graaf – Groencreaties & Onderhoud, Leonie Assink van Eetsalon Leo’s en Daan Haanepen van HaanepenVuurwerk, reikten de nieuwe spullen uit. Voorzitter van Time Out ’75 Ben Ordelmans bedankte de sponsors hartelijk en gaf hen een bloemetje.

De trainingspakken zijn gesponsord door De Graaf en HaanepenVuurwerk, de inspeelshirts door Artemez en de sporttassen door De Graaf, Eetsalon Leo’s en HaanepenVuurwerk. De dames zijn erg blij met de kleding en de sporttassen. Ze gaan ermee naar wedstrijden in Twente en de Achterhoek en zullen de namen van de sponsors met veel plezier uitdragen.

4-0 overwinning
De  sponsoring zal  bijdragen  aan de prestaties van de dames in de competitie. Na de uitreiking werd het publiek, waaronder de sponsors, getrakteerd op een mooie wedstrijd en een 4-0 overwinning! De dames staan momenteel op plaats twee in de 2e klasse.

< Terug