Dames 1: Weer 5 puntjes gepakt.

Inmiddels al een aantal weken geen verslagje meer geschreven, ook al weer een aantal wedstrijden achter de rug die we helaas hebben verloren. Helaas loopt dat soms zo.
Maar, afgelopen weekend tegen Holyoke gespeeld en weer 5 puntjes gepakt. Dat het echt een makkelijke wedstrijd was kunnen we denk ik niet volmondig zeggen. Er miste wat sfeer en beleving en zo nu en dan waren we zeker een stapje te laat. Maar al met al was het gelukkig genoeg om de wedstrijd te kunnen winnen. Na er 3 verloren te hebben was dat ook wel weer een keer nodig. Verder was het geloof ik geen wedstrijd vol bijzonderheden, vol spannende momenten. Geen wedstrijd om een super leuk en lang verslag over te schrijven. Maar snel verder met de volgende wedstrijd dus.
Vrijdag! Vrijdag moeten we tegen de dames van Webton Hengelo. De dames staan helemaal onderaan met 10 punten. Voor hen niet echt heel erg leuk maar voor ons des te meer kans om vrijdag met 5 puntjes naar huis te komen. Ik denk zelfs dat we ons een beetje moeten schamen wanneer we er een puntje(s) laten liggen. Maar goed, we moeten het natuurlijk wel eerst even doen!
In de standenlijst staan wij inmiddels op 9. Dat ziet er uit als een veilige positie. Afhankelijk van wat de meiden van Polstars doen kunnen we misschien nog een plekje stijgen maar denk dat we er voorlopig maar gewoon blij mee moeten zijn!
Gezien er voor ons geen thuiswedstrijd is komend weekend is dat er voor de heren natuurlijk wel. Ook zij moeten tegen Webton Hengelo. Na de nederlaag tegen de Krekkers zou het mooi zijn als ze deze pot weer winnen. De heren van Time Out staan op 4 in de standelijst, de heren van Webton Hengelo op 6, spannende wedstrijd dus!

Nou, voor nu was dat het verslagje van afgelopen week en het korte vooruitzicht van komende week. Allen veel succes met ballen, supporters succes met aanmoedigen. Tot in de hal!

Groeten, D1

< Terug