Dames 1 en Dames 2 promoveren.

D1-D2Zaterdag 4 mei was voor onze  dames 1 en 2  de dag van de P/D wedstrijden. Dames 2 ging naar Ootmarsum, alwaar 3 wedstrijden gespeeld moesten worden. Ze behaalden samen met Rosstars  een gedeelde tweede plaats  in de poule. Na wat rekenwerk, bleek Time Out ’75 een beter setgemiddelde  te hebben en plaatste zich daarmee  direct in de tweede klasse.De dames en coach Erik  waren uiteraard erg blij met dit resultaat.

Dames 1 moest nog een thuiswedstrijd spelen tegen Cupido.De eerste sets gingen vrij gelijk op, echter bleek Time Out ’75 steeds weer de sterkste. De derde set gaf Cupido zich gewonnen en werd met grote overmacht door Time Out ’75 gewonnen. 3-0 voor Time Out ’75 D1, goed voor promotie naar de eerste klasse.
Cupido toonde zich een sportieve verliezer en had zelfs nog een bloemetje voor onze dames. De  Time Out ’75 dames en coach Bennie, erg gelukkig met de promotie, vierden in de zaal al een klein feestje, dat later in de kantine, samen met D2  werd voortgezet.

Dankzij de inzet van de dames en hun trainers, maar ook met de hulp van allerlei vrijwilligers in de vereniging werden  deze promotie’s mogelijk.
Allen bedankt, het was  een mooie dag voor Time Out ’75.

 

 

 

 

< Terug