Clinic met Avital Selinger

PERSBERICHT –

 Avital Selinger aan de slag bij Time Out’75

Diepenheimse volleybalclub strikt Toptrainer voor clinics

Avital Selinger gaat aan de slag bij de Diepenheimse volleybalclub Time Out’75. De toptrainer en oud-international verzorgt op 1 september twee openbare clinics in het Stedeke. Tijdens de gratis toegankelijke trainingen staan niet alleen zaken als techniek en spelsystemen centraal, maar besteedt de tweevoudige Olympiër ook aandacht aan het mentale aspect van de sport.  

De clinics van Selinger zijn onderdeel van de officiële seizoensopening van Time Out’75. De voormalig topsporter is vanaf 10.00 uur aan het werk te zien tijdens een training voor de jeugd. Vanaf 13.00 uur laat Selinger zien welke mogelijkheden trainers zoal hebben om hun spelers beter te laten presteren. De clinics zijn nadrukkelijk niet alleen voorbehouden aan volleybaltrainers. Zijn verhaal en visie zijn ook buitengewoon boeiend voor trainers die werkzaam zijn binnen andere sporten.

Speciaal voor de gelegenheid wordt de Diepenheimse sportzaal op 1 september omgebouwd tot een plek waar bezoekers na afloop van de clinics onder het genot van een hapje en drankje ervaringen met elkaar kunnen uitwisselen. Time Out’75 zorgt daarnaast voor muzikaal vertier aan de Quantstraat. 

Datum:                       Zaterdag 1 september 2018

Onderwerp:               Volleybalclinics met Avital Selinger

Tijd:                            Vanaf 10.00 uur

Locatie:                      Sportzaal Stedeke, Dr.C.A.J. Quantstraat 17 te Diepenheim

Toegang:                   Gratis

———-Einde persbericht———-

< Terug