Afsluiting seizoen met kampioenen

Zaterdag 13 april 2019 werd het competitieseizoen bij Time Out ’75 afgesloten met twee teams die kampioen werden en een team dat promoveert.

Dames 4: Het begon vrijdagavond in St. Isidoriushoeve, waar Dames 4 na 4-0 winst op ISIVOL D4 de tweede plaats in de derde klasse B behaalde en daarmee rechtstreeks promoveerde naar de tweede klasse. Dit is de tweede keer op rij dat ze promoveren.

CMV N1-1:Zaterdagmorgen speelde het mini team CMV N1-1 de beslissende wedstrijd tegen koploper Apollo 8 N1-1.Deze spannende wedstrijd eindigde in een 5-3 overwinning voor Time out ’75, waardoor ze qua aantal gewonnen sets  gelijk eindigden in de poule. Er moesten wedstrijdpunten geteld worden. In eerste instantie werd Apollo tot kampioen uitgeroepen, maar na hertelling bij de bond, bleek Time Out ’75 de meeste punten te hebben en werd dat team  dus kampioen. De huldiging van Time Out ’75 N1-1 zal binnenkort alsnog plaats vinden.

Heren 3:Heren 3, het  ‘oud heren 1’ team, dat is ontstaan na de wedstrijd Oud H1-Jong H1 in het Stratentoernooi 2018, speelde het dit seizoen al gelijk in de 2e  klasse. De heren, met een gemiddelde leeftijd van 50+, spelen nog dusdanig goed en slim dat ze gemiddeld bijna 4 punten per wedstrijd behaalden en vorige week al niet meer in te halen waren. De laatste wedstrijd tegen Havoc H1 zaterdag was voor de punten dus niet meer belangrijk, maar ze gingen natuurlijk voor de overwinning, en die behaalden ze ook. Uitslag 1-3. Het is opmerkelijk dat dit team, met nagenoeg dezelfde spelers, precies 30 jaar geleden ook promoveerde naar de 1e klasse.

Het kampioenschap van H3 werd, samen met de promotie van D4, gevierd op de feestavond ter gelegenheid van de afsluiting van seizoen 2018-2019.

< Terug