Meisjes B1 kampioen.

IMG_3416-b-1Het was een spannende competitie in de 3e klasse B. Unisson MB 1 stond wekenlang aan kop. Time Out ’75 MB1 bleef goed volgen en nam eind november de eerste plaats over.

In de laatste wedstrijd, zaterdag j.l. in Boekelo, zou beslist worden wie zich kampioen mocht noemen. Als Time Out ’75 MB1 nog maar één set zou winnen, waren zij de kampioen.

En dat lukte, hoewel dat er in de eerste set niet naar uit zag: die werd met 25-14 verloren. In de tweede set herstelde het Time Out ’75 team zich en werd 25-19 gewonnen. Hoewel Unisson de laatste twee sets won en dus de wedstrijd met 3-1 in hun voordeel besliste, was het toch Time Out ’75 MB1 die kampioen werd.

Na afloop werden de meisjes, coach en trainster gehuldigd door TC voorzitster Gea Hassink. Naast de medailles, handdoek en bloemen van de vereniging, ontvingen ze cadeautjes van trainster, coach en ouders.

De viering van het kampioenschap werd voortgezet met een drankje bij Café Boonk, een etentje bij Cafetaria Uit de Kunst en een feestavond bij ‘De Horre’.

Het team zal in een hogere klasse ingedeeld worden en medio januari beginnen aan de volgende competitie. Wie weet gaan ze ook daar hoog scoren. We wensen ze veel succes.

< Terug