40 ste Stratenvolleybaltoernooi gaat 8 januari 2018 van start

Hiernaast de foto van de kampioenen van vorig Stratentoernooi. Welke teams gaan er dit jaar kampioen worden? Dat is niet te zeggen, alle deelnemende teams hebben evenveel kans.  De deelname bestaat dit jaar uit 52 seniorenteams en 13 jeugdteams. Zo’n 500 inwoners van Diepenheim zullen in teamverband strijden om de Frits Krebbers beker. De wedstrijden worden op maandag t/m  vrijdag  van 18.00 – 22.30 uur en op zaterdagmorgen  gespeeld.De finales zijn zaterdag om 12.00 uur ( B en C finale),  13.00 uur ( Jeugd) en 14.00 uur (A finale).
I.v.m. het jubileum (40 ste stratentoernooi) zal, in tegenstelling tot eerdere berichten,  om 15.00 uur  de wedstrijd Oud Heren 1 – Huidig Heren1  gespeeld worden. Deze wedstrijd zal  een spetterende volleybalshow worden, met daarbij enkele acties zoals  de actie ‘Time Out tegen kanker’.

Het waarom van deze actie is te lezen in een voorgaand bericht  en op de diverse sociale media. Mocht u de actie willen steunen ga naar: https://acties.kwf.nl/timeouttegenkanker

We rekenen op een geweldige volleybalweek en een mooi bedrag  voor het KWF.
En tenslotte,  zoals  de Nederlandse Volleybalbond aangeeft, zeggen we:

< Terug