4-0 winst, 5 punten in de pocket! Whoehoe!!, aldus Dames 1.

Hoi allemaal,
Nou, het stukje was helaas niet meer op tijd voor de Informail maar, het zou leuk zijn als mensen de nieuwe website ook blijven bezoeken, men hier een beetje voor triggeren doe ik dan ook graag :).

Afgelopen wedstrijd hebben we, zoals in het vorige stukje stond, tegen de dames van Polstars gespeeld. Ons streven was de stand van de vorige wedstrijd die we tegen hen hebben gespeeld om te draaien. Nou, het is gelukt. En, zelfs meer dan dat! 4-0 winst, 5 punten in de pocket! Whoehoe!! Natuurlijk streef je er als team zijnde altijd naar een wedstrijd te winnen  en bij de ene wedstrijd is dat een iets realistischer streven dan bij de andere, maar wanneer je ergens vol goede moed en enthousiasme in stapt blijkt het toch goed te komen 🙂 (in dit geval, in ieder geval, laten we met de voetjes op de grond blijven staan 😉 ).
Het winnen van de wedstrijden is natuurlijk niet altijd even makkelijk. Wanneer dit stukje wordt geschreven, of wanneer je het leest, kan je nog eens denken, 5 punten,  het gaat goed! Nou ja, dat is ook wel zo maar vanzelf gaat het natuurlijk allemaal niet.
Afgelopen wedstrijd hadden we veel geluk met de serve. Hier trainen we uiteraard ook regelmatig op, maar de druk die een aantal onder ons konden creëren zaterdag, heeft ons veel punten doen toekomen. Natuurlijk kom je er niet alleen met de serve. En ook wij hebben zaterdag wel een aantal keren achter gestaan maar wanneer je de draad weer op kan pakken, zo nu en dan even uit kan blazen in een time-out en er ruime mogelijkheden zijn om tijdig te wisselen, kan je als team toch sterk zijn en dus 5 punten binnen slepen.
Behalve onze inzet en de punten die we hebben behaald, wil ik nog een keer benoemen dat het voor ons ook echt heel erg leuk is dat de tribune vol zit,  dus wederom iedereen bedankt. Leden, ouders, vriendjes, vriendinnetjes en alle andere toeschouwers, leuk dat jullie er waren!

Behalve 2 teams die wel een “potje” tegen elkaar willen ballen hebben wij  en alle andere teams die wedstrijden spelen, natuurlijk ook een scheidsrechter nodig. Scheidsrechters, ook al zijn de veldspelers het niet altijd eens met jullie beslissing, wel fijn dat jullie ook jullie zaterdagmiddag op willen offeren om op de bok in de hal te staan. Ook voor jullie dus; dankjewel!

Tot slot een kort woord van dank naar alle trainers en coaches, in ons geval Rik die ons traint en coacht. Hoe je het ook wendt of keert, een training verzorgen en (nagenoeg) iedere vrijdag of zaterdag op stap met je team gaat niet vanzelf. Ook jullie, dank dus voor de inzet en motivatie!

Zo halverwege het seizoen mag dat ook best eens uitgesproken worden toch?!!

Nou, genoeg woordjes van dank. Verder met de volgende wedstrijd. Als ik me niet vergis gaat het bijna het hele seizoen door om en om. De ene week spelen we thuis, de andere week spelen we uit, dus het is weer tijd voor een uitwedstrijd. Dit keer niet op een zaterdag maar op een vrijdag avond. En wel in de Lutte. Een eindje bij de deur weg maar gelukkig brengen onze autootjes ons tot nu toe nog braaf overal heen. We moeten al om 18.30 uur spelen, dat is wat vroeg, maar aan de andere kant, zijn we ook weer op tijd terug voor een biertje in onze eigen hal of kroeg ;). Kort samengevat: vrijdag 18.30 uur Lutheria D2- Time- Out ’75 D1. De vorige  wedstrijd tegen hen hebben we helaas 5 punten aan hen “gegeven”. Hopelijk kunnen we er daar deze keer nog één of een paar meer van mee naar huis nemen. De meiden staan op 3 in de standen lijst, wordt dus wel hard werken!!

Tot slot, en niet geheel onbelangrijk; wij hebben door de winst van afgelopen wedstrijden het “gat” van het puntenaantal aan kunnen vullen, wat maakt dat we op de 9e plek gelijk staan met de dames van Polstars. Op naar de 36 punten van de Jong en Laan VC Aastad!

Groeten en tot ziens, D1

< Terug