27 jaar Schoolvolleybaltoernooi Time Out ‘75

Een jaar is zo voorbij. Goede vrijdag kwam in zicht, dus het organiseren van ons Schoolvolleybaltoernooi voor de jeugd van de groepen 3 tot en met 8.

Het blijkt weer een schot in de roos te zijn, want ook dit jaar deden er 104 leerlingen mee.

Voor ons als organisatie is dit geweldig. De organisatie is op Goede vrijdag ook in handen van de volleybaljeugd zelf. De jeugd doet het wedstrijdsecretariaat, zij fluiten, tellen en coachen eventueel de teams.

De jeugdcommissie zorgt er elk jaar weer voor, dat in de kantine alles goed verloopt. De leerlingen krijgen allemaal een bonnenboekje; in de kantine krijgen zij hiervoor te eten, te drinken en iets te snoepen. Dit is elk jaar weer een succes.

Voorafgaand is op de woensdagmiddag een oefenmiddag. De teams zijn ingedeeld voor groep 3 en 4, groep 5 en 6, groep 7 en 8. Op deze oefenmiddag horen de leerlingen met wie zij in een team spelen. De teams mogen zelf een leuke naam bedenken, waar ze onder spelen op het Schoolvolleybaltoernooi.

Het Schoolvolleybaltoernooi was dit jaar op vrijdag 19 april. Groep 3 en 4 speelden niveau 1 van het CMV; groep 5 en 6 niveau 4 en groep 7 en 8 niveau 6. Het CMV (Cool Moves Volleybal) is het begin van het volleyballen en is ingedeeld in 6 niveaus. Elk niveau heeft eigen spelregels; alle niveaus sluiten goed op elkaar aan.

Bij groep 3 en 4 deden 10 teams mee met de namen: Winnende Volleyballers, Kampioen, 2019 Kampioen, OenOen, Volleybalclub, Winnen, Niedros, Time Out, Frikadellenteam en Barcelona. De 10 teams waren verdeeld in 2 poules. Na alle poulewedstrijden speelden de nummers 5 tegen elkaar. Dit deden ook de nummers 4, nummers 3, nummers 2 en de nummers 1. Als winnaar kwam team Kampioen uit de bus met Jet Somsen, Lizette Tijink, Jelte Klarenbeek en David Stegeman. Een team bestond uit 4 spelers/speelsters. De jongens en meisjes die meededen waren erg enthousiast. Ik hoop dat daardoor meer leerlingen volgende jaar uit de groepen 3 en 4 meedoen.

Bij groep 5 en 6 deden ook 9 teams mee. Ook hier hadden de leerlingen leuke en spraakmakende namen bedacht: The Champions, Volleybulders, Volleybal kikkers, Kampioen 2019, Dollebollekes, Kampioenen, Lol, Konvolley en Rakkers. Het team Kampioen 2019 ging als winnaar naar huis en bestond uit Merle Meutstege,
Jesse Hoff, Miep Nellensteyn, Tommy Poortman en Jetske Deunk.

In totaal deden er 6 teams mee uit groep 7 en 8 mee. De leerlingen hadden de volgende namen bedacht: Unicorn, Meperoplos!, Dipsaus, Pokkende volleyballers, GangGang en Brum. De teams hadden allemaal 5 spelers. Alle teams speelden een keer tegen elkaar. Het team van Meperoplos! kwam deze middag als winnaar uit de bus. Dit team bestond uit Roos Barink, Angel Poortman, Aize Truschel, Sanne Kremers, Alexander Avenarius.

Alle winnaars uit de groepen 3-4, 5-6 en 7-8 kregen een rood keykoord met een volleybalsleutelhanger.

Deze dag is weer een succes geweest en ik wil iedereen die hieraan mee heeft geholpen bedanken voor hun inzet. Dit keer was er een grote groep jeugd wat geholpen heeft: Ingmar, Damian, Joris, Bjorn, Jelle, Rob, Joost, Merlynn, Sanne, Roos, Anouk, Liv, Julia, Sterre en Lieve.

Ook de moeders en vaders die bij groep 3, 4, 5 en 6 hebben gecoacht en de Jeugdcommissie. Ontzettend bedankt!

Zijn er leerlingen enthousiast over het volleyballen, Time Out ’75 organiseert op de woensdagmiddagen 8 en 15 mei een gratis les om te zien of ze het volleybal leuk vinden. De leerlingen kunnen zich aanmelden bij Patrick Bannink, telefoon 0547 – 38 41 36 (na 17.00 uur). Het tijdstip van de gratis les hoor je dan. Via de mail kan ook patrickannemiek@hotmail.com. De site van Time Out ‘ 75 is: www.timeout’75.nl.

Op deze site zijn ook alle foto’s te zien, die gemaakt zijn met het Schoolvolleybaltoernooi. Het is altijd leuk om jezelf terug te zien!

Het Schoolvolleybaltoernooi in 2020 is op Goede vrijdag 10 april. De oefenmiddag is dan op woensdag 8 april. Noteer beide data alvast in jullie agenda. De uitnodiging komt weer via school.

Iedereen nogmaals bedankt voor het meedoen en voor jullie inzet en hulp.

Tot volgend jaar.

Gea Hassink.

Kampioenen schoolvolleybaltoernooi 2019
< Terug